Няколко групи от нелегални мигранти са заловени преди минути на АМ Тракия, предаде

...
Няколко групи от нелегални мигранти са заловени преди минути на АМ Тракия, предаде
Коментари Харесай

АМ “Тракия“ е окупирана от полиция и мигранти, заловиха няколко групи

Няколко групи от нелегални мигранти са хванати преди минути на Автомагистрала " Тракия ", съобщи кореспондент на TrafficNews.  Първата група от 7 души е позиционирана на 315-ти км. на аутобана в посока Бургас-София, втората на 306-ти км, а третата на 269-ти км.
Прочетете още
До втората група мигранти, която наброява над 10 души, има спрял аварирал автомобил с румънска регистрация, с който евентуално са транспортирани мигрантите.

 

Третата група е най-голяма и по предварителна информация наброява над 20 души. Най-вероятно са транспортирани с бял бус. На мястото има няколко екипа на полицията.

Към момента няма публична информация от Министерство на вътрешните работи за ПТП или арести по автомагистралата, само че не е изключено да е имало гонка. В региона на арестите няма различен катастрофил автомобил. Самоличността на мигрантите все още не е ясна.

По информация на TrafficNews  има засилени инспекции за определяне на незаконни мигранти. На входовете и изходите на Бургас има изградени КПП-та и полиция, която е единствено за инспекция за бежанци. Засилено е и полицейското наличие по Автомагистрала " Тракия ".

Очаквайте детайлности!



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР